Welk toestel plaats ik het best? Voor een appartement of een kleinere woning tot 400 m³ adviseren wij het type DF400 in combinatie met een ventilator TTV 4500.

Voor een middelgrote of grote woning tot 800 m³ adviseren wij het type DF800 in combinatie met een ventilator TTV 4500.
Indien de temperatuur in uw woning beneden de 12 °C zakt, raden wij één of meerdere elektrische verwarmingstoestellen aan van het type DFE25.

Voor grotere ruimtes stellen wij u een combinatie voor op maat

 

Waarom Dryfast bouwdrogers?

Onafhankelijke tests bij verhuurbedrijven en aannemers hebben bewezen dat de Dryfast bouwdroger onvergelijkbaar is in ontvochtigingscapaciteit, speciaal bij lagere temperatuur.

Naast de hoge ontvochtigingscapaciteit onderscheiden de Dryfast bouwdrogers zich ook door de zeer robuuste constructie en de lange levensduur onder de zwaarste omstandigheden waardoor grote aantallen van de Dryfast bouwdrogers hun weg al hebben gevonden naar de bouw, brand en waterschade branche.

 

Bouwdroger nodig?

Een bouwdroger huren doet u bij Dry Air Bouwdroger verhuur

Dry Air Bouwdroger verhuur is gespecialiseerd in het leveren van bouwdrogers. Wij hebben altijd een grote voorraad bouwdrogers zodat u nooit op uw bestelling hoeft te wachten. Na uw bestelling is het ons streven om binnen 24 uur te leveren. Huurt u minimaal 4 weken, dan leveren wij geheel gratis.

Bij Dry Air krijgt u uitstekende kwaliteit tegen een zéér scherpe prijs.

WhatsApp WhatsApp direct!